De catalogi zijn nu gesloten, aanmelding is niet meer mogelijk
Ook de Workshops zijn inmiddels volgeboekt.

Bestellingen voor onderstaande zaken is nog wel mogelijk. De bestelformulieren zijn niet meer beschikbaar. Mail wensen naar secretaris@curlycoatedretriever.net

Seminar
Inschrijven voor het seminar (Engelstalig) op zondag 6 augustus staat nog open. Kijk hier voor het ochtendprogramma  en hier voor het middagprogramma.
De toegangsprijs voor Curly mensen is €12,50, voor gasten €17,50.

Handbook
Een full colour A5 Handbook van 200 pagina’s wordt ter gelegenheid CWS2018 gepubliceerd. Daarin de wederwaardigheden in de jaren 2014-2015-2016-2017 van de Curly Coated Retriever in 21 landen, met veel foto’s geïllustreerd, Verder in dit boek enkele algemene artikelen over de Curly Coated Retriever, zoals o.a. de geschiedenis van het ras in Nederland en een geïllustreerd trimschema met vachtverzorgingstips. Afgerond met advertenties van fokkers en trotse Curly eigenaars over de hele wereld.
Voorbestellen wordt zeer aanbevolen. Tijdens CWS is er een klein aantal te koop, tegen een wat hogere prijs. Maar vermoedelijk zal het Handbook snel uitverkocht zijn. Deadline voor bestellen is 1 juli. Thuissturen is mogelijk.
Het handboek kost €19,50 in de voorverkoop.

Program book
Bent u geïnteresseerd in een catalogus van de activiteiten, met daarin de deelnemende honden, bestel dan het programmaboekje. Het kost € 7,50. Bij voorbestellen bent u er zeker van dat er eentje voor u klaarligt.

Maaltijden
Wie vergeten is maaltijden te bestellen, kan dat nog tot 1 juli in orde maken. Kijk hier voor het aanbod, met prijzen en mogelijkheden

Kamperen
Ook kampeerplaatsen zijn nog beschikbaar. Kijk hier onderaan voor mogelijkheden en prijzen.